barnsomvoltar2.png

Barn och familj

I Enhörna Frikyrkoförsamling vill vi gärna sätta barn och familj i första rummet och vill att alla ska kunna delta i all verksamhet utifrån var och ens förutsättningar. Vi har med viss regelbundenhet Familjefredagar i Missionshuset, men även specialarrangemang som Julgransplundring och Barnens dag. Här nedan presenteras de olika aktiviteterna närmare. I kalendern och på Facebook går det att se datum och tid för respektive tillfälle.

Barnens dag

Församlingen har haft glädjen att genomföra Barnens dag på Norrlöt i Enhörna tre år i rad. I april 2019 besöktes dagen av mer än 450 barn och vuxna  Där fanns möjlighet att åka i den uppblåsbara rutschkanan, krossa porslin, rida, åka veteranbil, äta hamburgare och fiska i fiskdammen och lite annat spännande. I ett tält har de som velat samlats för en bibelberättelse och lite sång.

Barnens dag 2020
Enhörna Frikyrkoförsamling planerar nu för att genomföra Barnens dag på Norrlöt för fjärde gången. Det känns roligt och förväntansfullt. Planera in lördagen den 25 april 10-15 i kalendern!  Mycket kommer att vara sig likt men ni kommer även att mötas av lite nyheter.  

bild1.png
bild2.png
bild3.png

Familjefredag

Detta är en kväll för gemenskap och lite mat. Det finns möjlighet till spel, musik och pyssel.  Till Familjefredagen är alla välkomna oavsett ålder, om man är ensam eller har barn.

bild4.jpg
bild5.png
bild6.png

Julgransplundring

Församlingen har haft en lång tradition av julfest för barnen, men den har sedan några år tillbaka blivit flyttad till efter jul och är numera en traditionell julgransplundring. Samling, mat och givetvis dans kring granen står då på programmet.

Kontakta oss

Missionshuset, Stjärna 44,
151 50 Enhörna
Postadress, c/o Sevén, Norrlöts Gård 3,
151 96 Enhörna

  • Föreståndare Ann-Charlotte Sevén   070 94 15 904

  • Ordförande Anna Rosell   070 2332195

  • Vicevärd Olle Sevén   070 862 41 75

  • Enhörna Gospelkör Ewa Larsson  070 250 10 04

Ekonomi

Vi är tacksamma för alla bidrag som hjälper oss att fortsätta driva vår verksamhet.
Nedan finns församlingens Bankgironummer och Swishnummer.

    •  BankGiro  733-5409

    •  Swish       123 131 35 76

Avgift för varje Swish transaktion är 2 SEK vilket dras från överförd summa.

Kurser

Alpha är en grundkurs i kristen tro med föredrag och samtal. Du kan komma hungrig och med dina frågor kring kristen tro. Efter måltid är det dags för föredrag och samtal. Kontakta Göran Rosell för information och anmälan.

  •  0706 18 65 52

Beta, Gamma, Delta och Epsilon är alla fortsättningskurs som bygger på det etablerade Alphakonceptet.

GDPR

Din integritet är viktig för oss och utan ditt förtroende har vi svårt att verka aktivt i vårt samhälle och vår bygd. Läs mer om vår policy och hur vi uppfyller GDPR – Dina personuppgifter hos Enhörna Frikyrkoförsamling.

Sök