Enhörna Gospelkör

Bisi Kongo i Södertälje

Bisi Kongo i Södertälje            - Berne Wilhelmsson rapporterar -
                                                        Se bilder och läs mera!!

Det är några veckor sedan nu som vi kunde se sånggruppen Bisi Kongo i en morgonsändning i TV4. Gruppen har hållit på några år och hade sin vinterkonsert i Södertälje i lördags. Det blev en glädjefylld konsert i Missionskyrkan.
Bisi Kongo består av ett femtontal medlemmar vars sång ackompanjeras av gitarr, bas och congas. Och naturligtvis blev det sång och musik från Kongo på språk som inte den vanliga konsertbesökaren behärskar. Men musik och sång har ju en sällsam förmåga att skapa kontakt mellan människor, även om man inte riktigt förstår det textmässiga innehållet. Nu var inte det något problem eftersom gruppens programledare Joseph Mbanza berättade vad sångerna handlade om. Deras sånger är i huvudsak hämtade från den Kongolesiska andliga repertoraren.
Bisi Kongo är inte en sånggrupp som lever på sin sång. Man har ett speciellt projekt att arbeta för. Ulrich Ngoma berättar om nio barn i Kongo som är speciella för gruppen.
– När vi är ute och har våra konserter i olika sammanhang samlar vi pengar till nio föräldralösa barn. Med de pengarna bekostas deras boende, deras mat och övriga behov samt skolgång. Vi ansvarar alltså för deras uppehälle.

Läs mera på www.dagen.se

Kontakta oss

Missionshuset, Stjärna 44,
151 50 Enhörna
Postadress, c/o Sevén, Norrlöts Gård 3,
151 96 Enhörna

  • Föreståndare Ann-Charlotte Sevén   070 94 15 904

  • Ordförande Anna Rosell   070 2332195

  • Vicevärd Olle Sevén   070 862 41 75

  • Enhörna Gospelkör Ewa Larsson  070 250 10 04

Ekonomi

Vi är tacksamma för alla bidrag som hjälper oss att fortsätta driva vår verksamhet.
Nedan finns församlingens Bankgironummer och Swishnummer.

    •  BankGiro  733-5409

    •  Swish       123 131 35 76

Avgift för varje Swish transaktion är 2 SEK vilket dras från överförd summa.

Kurser

Alpha är en grundkurs i kristen tro med föredrag och samtal. Du kan komma hungrig och med dina frågor kring kristen tro. Efter måltid är det dags för föredrag och samtal. Kontakta Göran Rosell för information och anmälan.

  •  0706 18 65 52

Beta, Gamma, Delta och Epsilon är alla fortsättningskurs som bygger på det etablerade Alphakonceptet.

GDPR

Din integritet är viktig för oss och utan ditt förtroende har vi svårt att verka aktivt i vårt samhälle och vår bygd. Läs mer om vår policy och hur vi uppfyller GDPR – Dina personuppgifter hos Enhörna Frikyrkoförsamling.

Sök