Enhörna Gospelkör

Ekumeniskt gospeldrag i Södertälje

Ekumeniskt gospeldrag i Södertälje           - Berne Wilhelmsson rapporterar -
                                                                               Se bilder och läs reportaget!!

Det var stort gospeldrag med välfylld kyrka i Södertälje i lördags. I publiken var alla åldrar representerade. Där satt nyblivna mammor med sina barn, äldre gospelfantaster fanns med, och alla gungade med lite då och då.

Många kyrkor var representerade i kören. Där fanns representanter från Munkhagskyrkan i Mariefred, en stor grupp från Enhörna Frikyrkoförsamling, från Missionskyrkan i Södertälje, folk från Östertälje församling, Baptistkyrkan i stan, från Hagaberg och från värdförsamlingen Pingstkyrkan.

Körfolket hade varit samlat från fredagen, repeterat hela lördagen och avslutade satsningen med gospelfesten på söndagskvällen. Bandet som spelade bestod av piano, bas, gitarr, trummor, synt och en saxofonist som levererade solopartier som fick publiken att ge rungande applåder. Som musikalisk ledare och dirigent under gospeldagarna och konserten fanns Madeleine Gustafsson från Göteborg.

Sångerna som sjöngs var av den typ som är lätt att ta till sig, trallvänliga, och en del av dem var välkända i gospelsammanhang. Avslutningssången "Power of the Lord" var verkligen fylld av power, glädje och känsla och satte punkt för en konsert med bra musik och sång, samt vittnesbörd framfört av Ewa Larsson från Enhörna.

Läs mer på www.dagen.se.

Kontakta oss

Missionshuset, Stjärna 44,
151 50 Enhörna
Postadress, c/o Sevén, Norrlöts Gård 3,
151 96 Enhörna

  • Föreståndare Ann-Charlotte Sevén   070 94 15 904

  • Ordförande Anna Rosell   070 2332195

  • Vicevärd Olle Sevén   070 862 41 75

  • Enhörna Gospelkör Ewa Larsson  070 250 10 04

Ekonomi

Vi är tacksamma för alla bidrag som hjälper oss att fortsätta driva vår verksamhet.
Nedan finns församlingens Bankgironummer och Swishnummer.

    •  BankGiro  733-5409

    •  Swish       123 131 35 76

Avgift för varje Swish transaktion är 2 SEK vilket dras från överförd summa.

Kurser

Alpha är en grundkurs i kristen tro med föredrag och samtal. Du kan komma hungrig och med dina frågor kring kristen tro. Efter måltid är det dags för föredrag och samtal. Kontakta Göran Rosell för information och anmälan.

  •  0706 18 65 52

Beta, Gamma, Delta och Epsilon är alla fortsättningskurs som bygger på det etablerade Alphakonceptet.

GDPR

Din integritet är viktig för oss och utan ditt förtroende har vi svårt att verka aktivt i vårt samhälle och vår bygd. Läs mer om vår policy och hur vi uppfyller GDPR – Dina personuppgifter hos Enhörna Frikyrkoförsamling.

Sök