Välj ditt språk

barnsomvoltar2.png

Barn och familj

I Enhörna Frikyrkoförsamling vill vi sätta barn och familj i första rummet och vill att alla ska kunna delta i all verksamhet utifrån var och ens förutsättningar.

Som mycket annat har verksamheten varit satt på paus  under de senaste 2 åren, men nu ser vi framåt. Familjefredagar i Missionshuset är något som funnits med viss regelbundenhet, men även specialarrangemang som Julgransplundring och Barnens dag.

Här nedan presenteras de olika aktiviteterna lite närmare och det kommer att annonseras här på hemsidan och på Facebook när det är dags.

Barnens dag

Nu är det äntligen dags för Barnens dag på Norrlöt, Enhörna igen!
När? Jo Lördagen den 22 april 2023 mellan 10 och 15.
Vad kan ni förvänta er?
Den uppblåsbara rutschkanan kommer finnas på plats. Sen kan man krossa porslin (som en del av en trekamp), rida, äta hamburgare och fiska i fiskdammen och lite annat spännande. I ett tält kan man få träffa Mr Goran som kommer att berätta något spännande och kanske visa lite magi.
Överskottet för dagen kommer att gå vidare till ukrainska barn.
Kom och ha kul och hjälp samtidigt andra barn.

 

bild1.png
bild2.png
bild3.png

Familjefredag

Till familjefredagen välkomnas alla från 0 till 100 år! Vi äter något tillsammans och tar tid för samtal. Det brukar vara lite sång och en bibelberättelse. Det är ju fredag så självklart serveras lite fredagsmys och om man vill finns pyssel och sällskapsspel.

bild4.jpg
bild5.png
bild6.png

Julgransplundring

Enhörna Frikyrkoförsamling har haft en lång tradition av julfest för de barnen som vill. Sedan några år tillbaka har den flyttats till efter jul och är numera en traditionell julgransplundring. Samling, mat och givetvis dans kring granen står då på programmet.

Kontakta oss

Missionshuset, Stjärna 44,
151 50 Enhörna
Postadress, c/o Sevén, Norrlöts Gård 3,
151 96 Enhörna

  • Föreståndare Ann-Charlotte Sevén   070 94 15 904

  • Ordförande Anna Rosell   070 2332195

  • Vicevärd Olle Sevén   070 862 41 75

  • Enhörna Gospelkör Ewa Larsson  070 250 10 04

Ekonomi

Vi är tacksamma för alla bidrag som hjälper oss att fortsätta driva vår verksamhet.
Nedan finns församlingens Bankgironummer och Swishnummer.

    •  BankGiro  733-5409

    •  Swish       123 131 35 76

Avgift för varje Swish transaktion är 2 SEK vilket dras från överförd summa.

Kurser

Alpha är en grundkurs i kristen tro med föredrag och samtal. Du kan komma hungrig och med dina frågor kring kristen tro. Efter måltid är det dags för föredrag och samtal. Kontakta Göran Rosell för information och anmälan.

  •  0706 18 65 52

Beta, Gamma, Delta och Epsilon är alla fortsättningskurser som bygger på det etablerade Alphakonceptet.

GDPR

Din integritet är viktig för oss och utan ditt förtroende har vi svårt att verka aktivt i vårt samhälle och vår bygd. Läs mer om vår policy och hur vi uppfyller GDPR – Dina personuppgifter hos Enhörna Frikyrkoförsamling.

Sök