Välj ditt språk

Välkommen

till den varma och underbara gemenskapen i

Enhörna Gospel

Om oss

Enhörna Gospel startades för över 20 år sedan och flera medlemmar har varit trogna kören under nära hela den tiden. Kören har sjungit både visor, mässor, musikaler samt både modern och traditionell gospel. Uppträdanden är främst i kyrkliga sammanhang och gudstjänster men även framträdanden utomhus har gjorts vid ett flertal tillfällen.
Image

Enhörna Gospel står för en varm och öppen gemenskap. Den är som en stor, välkomnande familj där alla får vara sig själva och utvecklas i egen takt. Kören är en del av verksamheten i Enhörna Frikyrkoförsamling och den välkomnar både församlingsmedlemmar och andra. För närvarande deltar många körmedlemmar som vanligtvis inte är aktiva i någon kyrka men som ändå känner glädje och samhörighet i körens verksamhet och miljö.

Ibland håller vi konsert men oftast medverkar vi i någon kyrka på gudstjänster, vanligen i Missionshuset. I höst ska vi öva på både gamla och nyare låtar samt så småningom på en julrepertoar. 

Verkar det kul? Ja, men kom då och sjung med oss. Enhörna Gospel välkomnar dig vilken stämma du än tillhör. För mer info kontakta körledare Ewa Larsson, 070 250 1004.

Enhörna Gospel

Enhörna Gospel är en kör för dig som tycker om att sjunga tillsammans med andra. Du behöver inte kunna noter men det är bra om du kan sjunga på engelska. Vi är ett glatt gäng på c:a 20 personer som träffas varannan tisdag jämna veckor under terminerna.                                                                              

Ibland håller vi konsert men oftast medverkar vi i någon kyrka på gudstjänster, vanligen i Missionshuset. På repertoaren finns både gamla godingar och nytt örongodis. 

Verkar det kul? Ja, men kom då och sjung med oss. Enhörna Gospel välkomnar dig vilken stämma du än tillhör.

Ta första steget!

Kontakta oss för mer information

Kompet

Kompet har över åren haft olika medlemmar men personerna nedan har varit viktiga hörnstenar under en längre tid.
Ewa Larsson
KörledareEwa Larsson
Ewa startade Enhörna Gospel 1995 och ledde kören fram till 2009. Under några år tog yngre krafter över men sedan 2017 är hon tillbaka på dirigentpallen. Vill du kanske prova på att leda kör? Hör av dig till Ewa.
Pianist sökes...
Piano, orgelPianist sökes...
Till hösten behöver vi förstärka kompet med en pianist. Välkommen med och ta din plats!
Jörgen Blixt
Tenor, elbas, gitarr, pianoJörgen Blixt
Jörgen har varit med i Enhörna Gospel sedan 2005 och varit engagerad med de tekniska möjligheterna samt ackompanjerat på elbas, piano och gitarr vid behov.
Johan Sevén
Trummor, percussionJohan Sevén
Johan har varit med i kören sedan begynnelsen och är en klippa. Till vardags säljer han antikviteter och blommor i sin handelsträdgård.

Kontakta oss

Missionshuset, Stjärna 44,
151 50 Enhörna
Postadress, c/o Sevén, Norrlöts Gård 3,
151 96 Enhörna

  • Föreståndare Ann-Charlotte Sevén   070 94 15 904

  • Ordförande Anna Rosell   070 2332195

  • Vicevärd Olle Sevén   070 862 41 75

  • Enhörna Gospelkör Ewa Larsson  070 250 10 04

Ekonomi

Vi är tacksamma för alla bidrag som hjälper oss att fortsätta driva vår verksamhet.
Nedan finns församlingens Bankgironummer och Swishnummer.

    •  BankGiro  733-5409

    •  Swish       123 131 35 76

Avgift för varje Swish transaktion är 2 SEK vilket dras från överförd summa.

Kurser

Alpha är en grundkurs i kristen tro med föredrag och samtal. Du kan komma hungrig och med dina frågor kring kristen tro. Efter måltid är det dags för föredrag och samtal. Kontakta Göran Rosell för information och anmälan.

  •  0706 18 65 52

Beta, Gamma, Delta och Epsilon är alla fortsättningskurser som bygger på det etablerade Alphakonceptet.

GDPR

Din integritet är viktig för oss och utan ditt förtroende har vi svårt att verka aktivt i vårt samhälle och vår bygd. Läs mer om vår policy och hur vi uppfyller GDPR – Dina personuppgifter hos Enhörna Frikyrkoförsamling.

Sök