Välj ditt språk

Biblia - en digital mötesplats

Bibeln - böckernas bok

Bibeln

Bibeln är världens mest spridda bok och delar av den är översatt till över 2000 språk och dialekter. På svenska finns den i ett antal olika översättningar från olika tider. Bibeln ligger till grund för vårt svenska samhälle och vårt rättssystem grundar sig på dess principer. Skola och sjukvård har vuxit fram under inflytande av dess innehåll. Kärlek, nåd och förlåtelse är grundbultar i kristendomen som kan liknas vid en tavla. Gamla testamentet är ramen och nya testamentet är konstverket.

Det är inte alltid lätt att förstå allt som finns att läsa i Bibeln. Vissa saker är solklara medan andra är svårtolkade. Det kan vara en styrka att läsa tillsammans med andra för att få vrida och vända på sådant som är svårt att förstå och famna.

Digitala eller fysiska möten

Enhörna frikyrkoförsamling bjuder in dig, som vill läsa Bibeln tillsammans med andra, till fysiska eller digitala träffar. 

Låt oss få veta om du vill vara med så startar vi upp. Vi sätter oss ned ungefär som när man sätter sig runt ett matbord och så ’äter’ vi och samtalar om ’hur maten smakar och vad den innehåller’. Välkommen att vara med, både du som är ovan att finnas med i kristna sammanhang och du som är van vid det. 

 För mer information ring Ewa Larsson 070 250 1004 Ewa Larsson Samtalsledare Enhörna frikyrkoförsamling

Kontakta oss

Missionshuset, Stjärna 44,
151 50 Enhörna
Postadress, c/o Sevén, Norrlöts Gård 3,
151 96 Enhörna

  • Föreståndare Ann-Charlotte Sevén   070 94 15 904

  • Ordförande Anna Rosell   070 2332195

  • Vicevärd Olle Sevén   070 862 41 75

  • Enhörna Gospelkör Ewa Larsson  070 250 10 04

Ekonomi

Vi är tacksamma för alla bidrag som hjälper oss att fortsätta driva vår verksamhet.
Nedan finns församlingens Bankgironummer och Swishnummer.

    •  BankGiro  733-5409

    •  Swish       123 131 35 76

Avgift för varje Swish transaktion är 2 SEK vilket dras från överförd summa.

Kurser

Alpha är en grundkurs i kristen tro med föredrag och samtal. Du kan komma hungrig och med dina frågor kring kristen tro. Efter måltid är det dags för föredrag och samtal. Kontakta Göran Rosell för information och anmälan.

  •  0706 18 65 52

Beta, Gamma, Delta och Epsilon är alla fortsättningskurser som bygger på det etablerade Alphakonceptet.

GDPR

Din integritet är viktig för oss och utan ditt förtroende har vi svårt att verka aktivt i vårt samhälle och vår bygd. Läs mer om vår policy och hur vi uppfyller GDPR – Dina personuppgifter hos Enhörna Frikyrkoförsamling.

Sök